Makine Qethese PHILIPS BT3206/14
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Makine Qethese PHILIPS BT3206/14

Available:Në gjëndje
3,990 Lek
Image
Secure

Makine Qethese PHILIPS BT3206/14

 • Sistemi I integruar me vakum- Jo me rremuje nga qimet e prera. Shkurto, stilo dhe perfundo pa rremuje. Me teknologjine e re te permiresuar me sistem te vakumit p 50 % me te fuqishem, i cili kap qimet e prera gjate levizjes suaj, duke ju ofruar shkurtimin e mjekres pa krijuar rrumuje dhe nje banjo te paster.
 • Mjeker e stiluar ne menyre te persosur- Sistemi I ri Lift & Trim. Shkurtoni qimet e ashpra nje levizje te vetme. Sistemi Lift & Trim ngre qimet ne pozicionin optimal ne menyre qe tehet dyshe te mprehte lehtesisht te shkurtojne qimet ,per nje rezultat te njetrajtshem te arritur shpejt.
 • Zgjidh gjatesine e deshiruar- 20 mundesi te gjatesise. Zgjidh gjatesine e deshiruar per prerje, thjeshte duke rrotulluar rrotulluesin ne doreze derisa te shfaqet ne ekran gjatesia e deshiruar nga 0.5mm-10mm me 0.5 precizion. Pastaj perdorni kreherin per prerje te njetrajteshme.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

BT3206/14

Me korent ose bateri alkaline:

Me Korent

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

JO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

45 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

PO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

JO

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 0.5-10 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

32 mm

Nr. i kreherave:

1
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

2 vite

Makine Qethese PHILIPS BT3206/14

 • Sistemi I integruar me vakum- Jo me rremuje nga qimet e prera. Shkurto, stilo dhe perfundo pa rremuje. Me teknologjine e re te permiresuar me sistem te vakumit p 50 % me te fuqishem, i cili kap qimet e prera gjate levizjes suaj, duke ju ofruar shkurtimin e mjekres pa krijuar rrumuje dhe nje banjo te paster.
 • Mjeker e stiluar ne menyre te persosur- Sistemi I ri Lift & Trim. Shkurtoni qimet e ashpra nje levizje te vetme. Sistemi Lift & Trim ngre qimet ne pozicionin optimal ne menyre qe tehet dyshe te mprehte lehtesisht te shkurtojne qimet ,per nje rezultat te njetrajtshem te arritur shpejt.
 • Zgjidh gjatesine e deshiruar- 20 mundesi te gjatesise. Zgjidh gjatesine e deshiruar per prerje, thjeshte duke rrotulluar rrotulluesin ne doreze derisa te shfaqet ne ekran gjatesia e deshiruar nga 0.5mm-10mm me 0.5 precizion. Pastaj perdorni kreherin per prerje te njetrajteshme.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

BT3206/14

Me korent ose bateri alkaline:

Me Korent

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

JO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

45 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

PO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

JO

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 0.5-10 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

32 mm

Nr. i kreherave:

1
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

2 vite