Makine Qethese FUEGO FH-1088
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Makine Qethese FUEGO FH-1088

Available:Në gjëndje
1,590 Lek
Image
Secure

Makine Qethese FUEGO FH-1088

 • Mund te realizoni nje prerje flokesh sipas deshires ne shtepine tuaj me Makine Qethese FUEGO FH-1088.
 • Vjen ne paketim me 4 krehera per precizion (3, 6, 9 dhe 12 mm), kreherin per floket, nje pale gershere, furce per pastrimin e makines dhe locionin.
 • Kreherat preres perbehen nga material qe nuk ndryshket.
 • Makine Qethese FUEGO FH-1088 eshte e dizenjuar per te mos shkaktuar zhurme gjate punes.
 • Funksionon lehtesisht, mjafton te ndizni/fikni me butonin On/Off 
 • Pastrohet lehtesisht me uje dhe nuk ze hapesire.

Informacione teknike

Modeli:

FUEGO

Kategoria:

TMakine Qethese

Kodi:

FH-1088

Me korent ose bateri alkaline:

Me Korent

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

JO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

JO

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

PO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

JO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

5

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

41 mm

Nr. i kreherave:

4
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

12 muaj

Makine Qethese FUEGO FH-1088

 • Mund te realizoni nje prerje flokesh sipas deshires ne shtepine tuaj me Makine Qethese FUEGO FH-1088.
 • Vjen ne paketim me 4 krehera per precizion (3, 6, 9 dhe 12 mm), kreherin per floket, nje pale gershere, furce per pastrimin e makines dhe locionin.
 • Kreherat preres perbehen nga material qe nuk ndryshket.
 • Makine Qethese FUEGO FH-1088 eshte e dizenjuar per te mos shkaktuar zhurme gjate punes.
 • Funksionon lehtesisht, mjafton te ndizni/fikni me butonin On/Off 
 • Pastrohet lehtesisht me uje dhe nuk ze hapesire.

Informacione teknike

Modeli:

FUEGO

Kategoria:

TMakine Qethese

Kodi:

FH-1088

Me korent ose bateri alkaline:

Me Korent

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

JO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

JO

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

PO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

JO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

5

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

41 mm

Nr. i kreherave:

4
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

12 muaj