Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5

Available:Në gjëndje
2,990 Lek
Image
Secure

Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5

 • Stiloni floket dhe mjekren tuaj pa teper zhurme me Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5.
 • E pajisur me nje koke prerese, teh te mprehte rezistent ndaj prerjes, ne material celik qe nuk nryshket dhe nje kreher te rregullueshem ne 4 lartesi nga 3 ne 15 mm.
 • Mjafton te karikoni nje here ne jave pajisjen nese do e perdorni cdo dite nga 8 minuta.
 • Gjithashtu mund ta perdorni ne karikim ne ngarkese 60 minuta pa nderprerje.
 • Bateria mund te rikarikohet lehtesisht Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5 funksionon ne vibrim te ulet, pa shkaktuar zhurme.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Makine Qethese 

Kodi:

FA-5676-5

Me korent ose bateri alkaline:

Me Bateri

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

60 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

JO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

PO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

3-15 mm

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: -
Gjerësia e kreherit prerës:

-

Nr. i kreherave:

1
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

12 muaj

Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5

 • Stiloni floket dhe mjekren tuaj pa teper zhurme me Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5.
 • E pajisur me nje koke prerese, teh te mprehte rezistent ndaj prerjes, ne material celik qe nuk nryshket dhe nje kreher te rregullueshem ne 4 lartesi nga 3 ne 15 mm.
 • Mjafton te karikoni nje here ne jave pajisjen nese do e perdorni cdo dite nga 8 minuta.
 • Gjithashtu mund ta perdorni ne karikim ne ngarkese 60 minuta pa nderprerje.
 • Bateria mund te rikarikohet lehtesisht Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5676-5 funksionon ne vibrim te ulet, pa shkaktuar zhurme.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Makine Qethese 

Kodi:

FA-5676-5

Me korent ose bateri alkaline:

Me Bateri

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

60 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

JO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

PO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

3-15 mm

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: -
Gjerësia e kreherit prerës:

-

Nr. i kreherave:

1
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

12 muaj