Tharëse Flokësh Murale
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Tharëse Flokësh Murale

Available:Në gjëndje
2,860 Lek
Image
Secure
Një tharëse flokësh e vogël dhe mjaft kompakte. 
Materiali cilësor i tij në ngjyrë të bardhë me një dizajn elegant.
Ju garanton cilësinë maksimale të tharjes së flokëve dhe kujdesit ndaj tyre. 
Me një sistem i cili parandalon tejnxehjen dhe fikjen automatike.
Fuqia e saj është  220V-240V/50Hz; 1600W.


Një tharëse flokësh e vogël dhe mjaft kompakte. 
Materiali cilësor i tij në ngjyrë të bardhë me një dizajn elegant.
Ju garanton cilësinë maksimale të tharjes së flokëve dhe kujdesit ndaj tyre. 
Me një sistem i cili parandalon tejnxehjen dhe fikjen automatike.
Fuqia e saj është  220V-240V/50Hz; 1600W.