Kondicioner Ferroli Ambra 24000 Btu
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Kondicioner Ferroli Ambra 24000 Btu

Available:Në gjëndje
145,000 Lek 167,000 Lek
Image
Secure
Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst,
të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër.
Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të energjisë 

INSTALIM FALAS NË TË GJITHË SHQIPËRINË.

Ferroli ofron gjithashtu sistemin e kontrollit inteligjent me Wi-Fi të integruar, i cili lejon ta menaxhosh kudo që ndodhesh me anën e aplikacionit “Ferroli Control”.

ME 2 VITE GARANCI

Falë dimensioneve të vogla, ky kondicioner mund të vendoset lehtësisht kudo.
Linja Ambra përfshin modelet A+++ për ngrohje dhe A++ për ftohje, të disponueshëm në 4 përmasa të ndryshme me fuqi nga 2.8-7 KW/orë për një rezultat maksimal.

Ambra M Multi Split, kondicionon dy ambiente njëkohësisht me një fuqi prej 5.3 KW/orë.

 

Specifikat teknike:
Tipi: Mural
Lloji: Inverter
Kapaciteti (BTU): 24000 BTU
Energjia që harxhon: 2.8-7 KW/orë
Klasa e energjisë në ftohje: A++
Klasa e energjisë në ngrohje: A+++
Niveli i zhurmës: 59 dB
 
Përmasat:
Gjatësia (W) (në mm) 1040
Lartësia (H) (në mm) 327
Gjerësia (D) (në mm) 220
Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst,
të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër.
Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të energjisë 

INSTALIM FALAS NË TË GJITHË SHQIPËRINË.
Ferroli ofron gjithashtu sistemin e kontrollit inteligjent me Wi-Fi të integruar, i cili lejon ta menaxhosh kudo që ndodhesh me anën e aplikacionit “Ferroli Control”.

ME 2 VITE GARANCI
Falë dimensioneve të vogla, ky kondicioner mund të vendoset lehtësisht kudo.
Linja Ambra përfshin modelet A+++ për ngrohje dhe A++ për ftohje, të disponueshëm në 4 përmasa të ndryshme me fuqi nga 2.8-7 KW/orë për një rezultat maksimal.

Ambra M Multi Split, kondicionon dy ambiente njëkohësisht me një fuqi prej 5.3 KW/orë.

 

Specifikat teknike: Tipi: Mural
Lloji: Inverter Kapaciteti (BTU): 24000 BTU Energjia që harxhon: 2.8-7 KW/orë Klasa e energjisë në ftohje: A++ Klasa e energjisë në ngrohje: A+++ Niveli i zhurmës: 59 dB  
Përmasat:
Gjatësia (W) (në mm) 1040 Lartësia (H) (në mm) 327 Gjerësia (D) (në mm) 220