Kondicioner Hokkaido 12000 BTU
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-20%
Kondicioner Hokkaido 12000 BTU

Kondicioner Hokkaido 12000 BTU

Available:Në gjëndje
62,900 Lek 78,900 Lek
Image
Secure
Super jonizues
Eliminon aromat, pluhurin, tymin dhe grimcat e polenit, duke lëshuar anione dhe katione, duke ofruar ajër të pastër dhe një mjedis të shëndetshëm.

Funksioni  Follow Me
Funksioni Follow Me ju bën të ndiheni rehat çdo orë pasi rregullon automatikisht temperaturën e ambientit të kondicionerit sipas sensorit inteligjent .

Funksioni Super Cool
Me një prekje të thjeshtë, mund të aktivizoni modalitetin Super Cool dhe të vendosni temperaturën e dhomës deri në 17 ° C

Modaliteti iECO
Kondicionerët  Hokkaido kanë teknologji të kursimit të energjisë iECO, e cila lejon komoditetin të zgjasë për 8 orë, me nivele të rritura të kursimeve.
IECO është në dispozicion vetëm kur ftohja është në veprim.

Ftohja dhe ngrohja e menjehershme
Kondicionerët Inverter Quattro përdorin teknologjinë e fundit me fryrje  të fuqishme për të arritur rehati të menjëhershme.

Dizajni
Grila e daljes dhe ventilatori ridizenjuar dhe i optimizuar për të përmirësuar rrjedhën e ajrit dhe për të zvogëluar zhurmën.
Ky kondicioner ruan temperaturën e dëshiruar dhe krijon ambjentin perfekt, duke u kombinuar lehtësisht me dekorin tuaj.

Funksional në kushte ekstreme.
Këmbyesi i nxehtësisë i njësisë së jashtme prej Alumini hidrofilik  trajtohet me një shtresë të veçantë për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit nga agjentët atmosferikë.

Alarmi i rrjedhjes së ftohësit.

Nëse temperaturat e qarkut ftohës janë të parregullta për shkak të rrjedhjes, një kod i veçantë i defektit (EC) lejon identifikimin e kësaj gjendjeje.

Mënyra e Operimit

C/H

Kapaciteti në ftohje BTU/h

12000 (3700-14000)

Kapaciteti në Ngrohje BTU/h

13000 (3000-14400)

Niveli i zhurmës dB(A)Lw Njësia e Brendshme

54

Klasa e Energjisë në Ftohje të zbutur

A++

Super jonizues Eliminon aromat, pluhurin, tymin dhe grimcat e polenit, duke lëshuar anione dhe katione, duke ofruar ajër të pastër dhe një mjedis të shëndetshëm.
Funksioni  Follow Me Funksioni Follow Me ju bën të ndiheni rehat çdo orë pasi rregullon automatikisht temperaturën e ambientit të kondicionerit sipas sensorit inteligjent .
Funksioni Super Cool Me një prekje të thjeshtë, mund të aktivizoni modalitetin Super Cool dhe të vendosni temperaturën e dhomës deri në 17 ° C
Modaliteti iECO Kondicionerët  Hokkaido kanë teknologji të kursimit të energjisë iECO, e cila lejon komoditetin të zgjasë për 8 orë, me nivele të rritura të kursimeve. IECO është në dispozicion vetëm kur ftohja është në veprim.
Ftohja dhe ngrohja e menjehershme Kondicionerët Inverter Quattro përdorin teknologjinë e fundit me fryrje  të fuqishme për të arritur rehati të menjëhershme.
Dizajni Grila e daljes dhe ventilatori ridizenjuar dhe i optimizuar për të përmirësuar rrjedhën e ajrit dhe për të zvogëluar zhurmën. Ky kondicioner ruan temperaturën e dëshiruar dhe krijon ambjentin perfekt, duke u kombinuar lehtësisht me dekorin tuaj.
Funksional në kushte ekstreme. Këmbyesi i nxehtësisë i njësisë së jashtme prej Alumini hidrofilik  trajtohet me një shtresë të veçantë për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit nga agjentët atmosferikë.
Alarmi i rrjedhjes së ftohësit.

Nëse temperaturat e qarkut ftohës janë të parregullta për shkak të rrjedhjes, një kod i veçantë i defektit (EC) lejon identifikimin e kësaj gjendjeje.

Mënyra e Operimit

C/H

Kapaciteti në ftohje BTU/h

12000 (3700-14000)

Kapaciteti në Ngrohje BTU/h

13000 (3000-14400)

Niveli i zhurmës dB(A)Lw Njësia e Brendshme

54

Klasa e Energjisë në Ftohje të zbutur

A++