Putek Black


Nr: 40
Cmimi:
Sale priceLek 6,400

Përshkrimi i produktit

PERDORIMI : KANTIERE NDERTIMI , MAGAZINA FABRIKE PRODHIMI

Kategoria e mbrojtjes S3

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkurë kamoshi me pëlhurë kamuflazhi rezistente nga uji

ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Kompozit, rezistent ne 200 J

PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Tekstil kundra shpimit

PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet

SRC SHOLLA: Shume frymemarrese antistatike dhe e levizeshme

MASAT/NUMRAT: 36 - 47

You may also like

Recently viewed