Mobilje tualeti 3 në 1 Vitra Mia VI-75024
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-14%
Mobilje tualeti 3 në 1 Vitra Mia VI-75024
Mobilje tualeti 3 në 1 Vitra Mia VI-75024
 Vitra Mia VI-75024

Mobilje tualeti 3 në 1 Vitra Mia VI-75024

Available:Në gjëndje
26,900 Lek 31,500 Lek
Image
Secure
Mobilje tualeti nga marka e mirënjohur Vitra, pjesë e koleksionit "Mia".
Pajisja është 3 në 1, duke ju lehtesuar në zgjedhje dhe duke ju kurser kohë.
Në një paketim të vetëm do të keni mobiljen me 2 sirtare, lavamanin dhe pasqyrën.
Pasqyra ka të bashkangjitur edhe ndriçimin, i cili është LED.
I gjithë seti është në ngjyrë të bardhë.

Informacione Teknike

Marka : VitrA
Origjina :Turqi
Ngjyra : E bardhë

Përmasat e kabinetit
Lartësia: 60 cm
Gjatësia: 80 cm 
Gjerësia: 40 cm

Përmasat e pasqyrës 
Lartësia: 62 cm
Gjatësia: 78.5 cm
Gjerësia: 1.8 cm

Mobilje tualeti nga marka e mirënjohur Vitra, pjesë e koleksionit "Mia".
Pajisja është 3 në 1, duke ju lehtesuar në zgjedhje dhe duke ju kurser kohë.
Në një paketim të vetëm do të keni mobiljen me 2 sirtare, lavamanin dhe pasqyrën.
Pasqyra ka të bashkangjitur edhe ndriçimin, i cili është LED.
I gjithë seti është në ngjyrë të bardhë.

Informacione Teknike

Marka : VitrA
Origjina :Turqi
Ngjyra : E bardhë

Përmasat e kabinetit
Lartësia: 60 cm
Gjatësia: 80 cm 
Gjerësia: 40 cm

Përmasat e pasqyrës 
Lartësia: 62 cm
Gjatësia: 78.5 cm
Gjerësia: 1.8 cm