Grup Dushi Win-s Vitra
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-16%
Grup Dushi Win-s Vitra
Grup Dushi Win-s Vitra

Grup Dushi Win-s Vitra

Available:Në gjëndje
5,900 Lek 7,100 Lek
Image
Secure
Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
 • Grup dushi/Vaske Win-s Vitra
 • Sipërfaqja e rubinetave VitrA nuk njollos dhe shkëlqen pa ndryshim edhe me përdorim aktiv
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit
 • Vrimat e montimit: 2 vrima
 • Gjatësia e grykës: 18.8 cm

Informacione teknike

Marka

 Vitra

Origjina

 Turqi

Seria

 Win-S

Kodi

VI-A42676EXP

Materiali I jashtem

 Metal i kromuar

Ngjyra

 E kromuar

Montimi 

Ne mur

Gjatesia e tubit fleksibel

 -

Numri I funksioneve te dushit

 -

Perfshihet tubi I dushit

 -

Gjatesia e tubit te dushit

 -

Perfshihet mbajtese koke dushi

 -

Lidhja me rrjetin

 G1/2"

Garancia

 10 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 14.8 cm

Gjeresia

 15 cm

Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
 • Grup dushi/Vaske Win-s Vitra
 • Sipërfaqja e rubinetave VitrA nuk njollos dhe shkëlqen pa ndryshim edhe me përdorim aktiv
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit
 • Vrimat e montimit: 2 vrima
 • Gjatësia e grykës: 18.8 cm

Informacione teknike

Marka

 Vitra

Origjina

 Turqi

Seria

 Win-S

Kodi

VI-A42676EXP

Materiali I jashtem

 Metal i kromuar

Ngjyra

 E kromuar

Montimi 

Ne mur

Gjatesia e tubit fleksibel

 -

Numri I funksioneve te dushit

 -

Perfshihet tubi I dushit

 -

Gjatesia e tubit te dushit

 -

Perfshihet mbajtese koke dushi

 -

Lidhja me rrjetin

 G1/2"

Garancia

 10 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 14.8 cm

Gjeresia

 15 cm