Hidrosanitare

Arredoni banjon tuaj me hidrosanitare që bashkojnë të bukurën me një dizajn unik dhe funksional.

Hidrosanitare Kludi,prekja delikate e stilit minimalist me një performancë maksimale,ideale për të krijuar një stil bashkëkohor dhe inovativ.

Balanca perfekte mes artit dhe teknologjisë në hidrosanitare Esedra, transformon arredimin e banjos tuaj.

Hidrosanitare Rak Ceramiks vijnë me cilësi të lartë,jetëgjatësi dhe dizajn të parezistueshëm duke krijuar së bashku një pamje moderne që i reziston kohës.Kujdesi ndaj detajeve,çdo gjë që endërroni në hapësirën e banjos,e gjeni tek hidrosanitare të linjës GRB.

Filter
View
Duke treguar 1 - 24 of 25 Artikuj
1,380 Lek 2,400 Lek
Shto në Shportë
Shiko
1,380 Lek 1,490 Lek
Shto në Shportë
Shiko
5,800 Lek 7,200 Lek
Shto në Shportë
Shiko
510 Lek
Shto në Shportë
Shiko
820 Lek
Select options
Shiko
1,290 Lek
Select options
Shiko
720 Lek 1,000 Lek
Select options
Shiko
1,250 Lek
Select options
Shiko
3,100 Lek
Select options
Shiko