Shtrydhese frutash-portokalli

kurse Lek 710

Cmimi:
Sale priceLek 3,790 Regular priceLek 4,500

Përshkrimi i produktit

E bërë krejtësisht nga metali, shtrydhësja e re është elegante dhe e rafinuar, e pajisur me një kon të dyfishtë me pulla shtypëse të pulpës dhe gyp pa pikim. Falë lëvizjes alternative rrotulluese dhe 60 vat të saj të energjisë, lëngjet e shkëlqyera merren shpejt direkt në gotë. Mbulesa e pluhurit dhe mbështjellja kabllovike e integruar në bazë e bëjnë gjithashtu praktike për tu ruajtur.

You may also like

Recently viewed