Shtrydhese agrumesh 408

kurse Lek 210

Cmimi:
Sale priceLek 2,490 Regular priceLek 2,700

Përshkrimi i produktit

Shtrydhësi i ri është shtrydhësja elegante dhe e rafinuar e agrumeve e pajisur me një kon të dyfishtë, pendë shtypëse të pulpës dhe grykë derdhëse. Mbulesa e pluhurit dhe mbështjellja kabllovike e integruar në bazë e bëjnë gjithashtu praktike për tu ruajtur. Për më tepër, falë lëvizjes alternative rrotulluese, ajo është në gjendje të përgatisë çdo lëng në mënyrë të përsosur, me shpejtësi të plotë, deri në pikën e fundit, direkt në gotë. Me Shtrydhjen, edhe mëngjesi bëhet një moment i kënaqësisë së pastër.

You may also like

Recently viewed