FSHESE DORE ME KARIKIM ARIETE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FSHESE DORE ME KARIKIM ARIETE

Available:Në gjëndje
3,290 Lek 4,990 Lek
Image
Secure

FSHESE DORE ME KARIKIM ARIETE 2474

 • Fshesë dore me korrent për sipërafqet e njoma dhe ato të thata nga Ariete
 • Praktike dhe pa tel që ju ndihmon ta pastroni shtëpinë në fare pak kohë.
 • Përmasa e tij e vogël e bën atë të përshtatshëm për t'u ruajtur në një dollap dhe për tu përdorur në momentin që ju nevojitet shumë shpejt.
 • Cili është qëllimi i përdorimit të tij?
 • Thërrimet dhe lëngjet: Të dyja këto substanca janë lehtësisht të pastrueshme sepse  kjo fshesë përshtatet sipas nevojës suaj, dhe me përfshirjen e të 3 aksesorve (kokave) në paketë mund të themi që "Pastrimi për ju do të jetë një lojë fëmijësh"

 

Informacione Teknike 

Model

ARIETE 

Kategoria

Fshese dore

Kodi

6246

Fuqia

3.6 V

Kapaciteti i rezervuarit

400 ml

Koha e karikimit

15 ore

Butoni ON/OFF

PO

Rezervuar i levizsshem

PO

Aksesore

grykë e çarë, furçë pëlhure, grykë vakum të lagësht

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

 37.5 cm

Gjeresia

10.5 cm

Lartesia

11 cm


FSHESE DORE ME KARIKIM ARIETE 2474

 • Fshesë dore me korrent për sipërafqet e njoma dhe ato të thata nga Ariete
 • Praktike dhe pa tel që ju ndihmon ta pastroni shtëpinë në fare pak kohë.
 • Përmasa e tij e vogël e bën atë të përshtatshëm për t'u ruajtur në një dollap dhe për tu përdorur në momentin që ju nevojitet shumë shpejt.
 • Cili është qëllimi i përdorimit të tij?
 • Thërrimet dhe lëngjet: Të dyja këto substanca janë lehtësisht të pastrueshme sepse  kjo fshesë përshtatet sipas nevojës suaj, dhe me përfshirjen e të 3 aksesorve (kokave) në paketë mund të themi që "Pastrimi për ju do të jetë një lojë fëmijësh"

 

Informacione Teknike 

Model

ARIETE 

Kategoria

Fshese dore

Kodi

6246

Fuqia

3.6 V

Kapaciteti i rezervuarit

400 ml

Koha e karikimit

15 ore

Butoni ON/OFF

PO

Rezervuar i levizsshem

PO

Aksesore

grykë e çarë, furçë pëlhure, grykë vakum të lagësht

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

 37.5 cm

Gjeresia

10.5 cm

Lartesia

11 cm