Gatues Buke Ariete


Cmimi:
Sale priceLek 11,000

Përshkrimi i produktit

Gatues Buke Ariete është makina e bukës Ariete ideale për përgatitjen e bukës shtëpiake në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe të mirëfilltë. Duke përdorur makinerinë e bukës në fakt mund të pjekni bukë të freskët dhe aromatik çdo ditë, duke përdorur të gjithë përbërësit që ju preferoni, pa qenë nevoja të shkoni te furrtari.

400 / 5000


fuqia: 500W
Kapaciteti: 500/750 gr
Trup në çelik inox
Shportë e palëvizshme që nuk ngjit
Ekran LCD
19 programe
3 nivele të skuqjes
10 minuta ndërprerje të kujtesës
Aksesorë kupa matëse, lugë matëse, grep për heqjen e brumit
Gjatësia e produktit 31.00 cm
Gjerësia e produktit 21.00 cm
Lartësia e produktit 27,50 cm

You may also like

Recently viewed