FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE22300X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE22300X

Available:Në gjëndje
26,990 Lek 30,990 Lek
Image
Secure
FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE22300X
 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda .  Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e FURRES ELEKTRIKE BEKO BIE22300X, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga FURRA ELEKTRIKE BEKO BIE22300X. Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.
 • Muret katalitike ne pjesen e pasme dhe muret anesore te FURRES ELEKTRIKE BEKO BIE22300X perdorin shkencen e zgjuar per te thithur yndyrat dhe per te zvogeluar eren e ushqimit.
 • Clean Zone: Xhami i furres rezistent ndaj yndyres, i lehte per tu pastruar.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BIE22300XC

Kategoria

FURRE

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual

Ekran LED

PO

Vetëpastrim

JO

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Mikrovalë

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Mënyra e vetëpastrimit

Katalitik

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.4 cm

Pesha

 30.2 kg

FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE22300X
 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda .  Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e FURRES ELEKTRIKE BEKO BIE22300X, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga FURRA ELEKTRIKE BEKO BIE22300X. Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.
 • Muret katalitike ne pjesen e pasme dhe muret anesore te FURRES ELEKTRIKE BEKO BIE22300X perdorin shkencen e zgjuar per te thithur yndyrat dhe per te zvogeluar eren e ushqimit.
 • Clean Zone: Xhami i furres rezistent ndaj yndyres, i lehte per tu pastruar.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BIE22300XC

Kategoria

FURRE

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual

Ekran LED

PO

Vetëpastrim

JO

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Mikrovalë

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Mënyra e vetëpastrimit

Katalitik

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.4 cm

Pesha

 30.2 kg