FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIM13300XDN
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIM13300XDN

Available:Në gjëndje
25,490 Lek 37,990 Lek
Image
Secure
FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIM13300XDN
 • Ndriçimi halogjen- Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda. Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.
 • Dera e qëndrueshme- Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

 • Pjekja 3D: Aktivizimi i te gjithe elementeve te ngrohjes. Gjithashtu ju lejon te piqni disa pjata ne te njejten kohe.

 • Pastrim me avull – SteamShine: Kur ky program ndizet, avulluesi injekton avull ne brendesi te furres, e cila zbut te gjitha mbetjet e ushqimit dhe yndyres, te cilat thjesht i fshini me nje lecke te bute pasi te kete perfunduar procedura.

Informacionet teknike:

Marka:

BEKO

Kodi:

BBIM13300XDN

Kategoria:

FURRE

Kapaciteti:

72 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr. i programeve:

Elektrike/ 8 Programe

Kohëmatës:

PO

Paneli i kontrollit:

Me celsa

Ekran LCD:

PO

Vetëpastrim:

PO

Mënyra e hapjes:

Normale

Bllokim për fëmijët:

-

Mikrovalë:

-

Klasa e energjisë:

A

Mënyra e vetëpastrimit

Pirolitik

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat:

Lartesia (në cm):

59.5 cm

Gjerësia (në cm):

59.4 cm

Thellesia (në cm):

56.7 cm

FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIM13300XDN
 • Ndriçimi halogjen- Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda. Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.
 • Dera e qëndrueshme- Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

 • Pjekja 3D: Aktivizimi i te gjithe elementeve te ngrohjes. Gjithashtu ju lejon te piqni disa pjata ne te njejten kohe.

 • Pastrim me avull – SteamShine: Kur ky program ndizet, avulluesi injekton avull ne brendesi te furres, e cila zbut te gjitha mbetjet e ushqimit dhe yndyres, te cilat thjesht i fshini me nje lecke te bute pasi te kete perfunduar procedura.

Informacionet teknike:

Marka:

BEKO

Kodi:

BBIM13300XDN

Kategoria:

FURRE

Kapaciteti:

72 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr. i programeve:

Elektrike/ 8 Programe

Kohëmatës:

PO

Paneli i kontrollit:

Me celsa

Ekran LCD:

PO

Vetëpastrim:

PO

Mënyra e hapjes:

Normale

Bllokim për fëmijët:

-

Mikrovalë:

-

Klasa e energjisë:

A

Mënyra e vetëpastrimit

Pirolitik

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat:

Lartesia (në cm):

59.5 cm

Gjerësia (në cm):

59.4 cm

Thellesia (në cm):

56.7 cm