Kanë uji Nemo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kanë uji Nemo

Available:Në gjëndje
2,890 Lek
Image
Secure

Kanë uji NEMO Blu Ecosoft
Karakterizohet nga një dizajn mjaft të bukur dhe kompakt 
Si dhe vetë emri koka e kanës të jep idenë e Nemos peshkut të vogël të kuq të filmave vizatimorë.
Me 5 filtra mundëson pastërtinë maksimale të ujit
Prodhon 1.8 Litra uje te paster ne 7 minuta

Kanë uji NEMO Blu Ecosoft
Karakterizohet nga një dizajn mjaft të bukur dhe kompakt 
Si dhe vetë emri koka e kanës të jep idenë e Nemos peshkut të vogël të kuq të filmave vizatimorë.
Me 5 filtra mundëson pastërtinë maksimale të ujit
Prodhon 1.8 Litra uje te paster ne 7 minuta