Geo Double Wall Bottle Powder


Ngjyre: Blu
Cmimi:
Sale priceLek 1,000

Përshkrimi i produktit

Shishet sportive GEO janë për konsumatorët që kërkojnë zgjidhje për sfidat e përditshme të jetesës së tyre aktive. Kjo shishe uji në çelik inox është bërë nga materiale të aprovuara nga FDA dhe është 100% pa BPA dhe materiale të tjera të dëmshme. Veshja dhe izolimi premium i kësaj shisheje eliminon problemin e kondensimit,. Mund të përdoret për pije të nxehtë dhe të ftohtë pasi izolimi i saj i vakumit mban temperaturën e një lëngu për orë të tëra. Shishja mban 0.5 litra me një kapak çeliku të pandryshkshëm, të mbrojtur nga rrjedhjet.

You may also like

Recently viewed