Click & fix Ngjites praktik universal

KURSE Lek 500

Sasia: 1 cop
Cmimi:
Sale priceLek 1,070 Regular priceLek 1,570

Përshkrimi i produktit

E thjeshtë dhe e pastër - Ky ngjitës i gatshëm ofron një zgjidhje të shpejtë, të pastër dhe të lehtë për t’u përdorur për punë të lehta që mund ti bëni vetë .
Aplikohet në të gjitha materialet - Ideale për punë shtëpiake, siç janë bashkangjitja e objekteve dekorative, kornizave ose mbajtëseve të pallove. Ngjit materiale si druri, tulla, metali dhe shumë më tepër!
Për perdorim të brendshëm dhe të jashtëm - Ngjitësi i papërshkueshëm nga uji i Pattex ngjitet në mënyrë të përsosur dhe shpejt në stendë, si brenda për dekorim të murit ashtu edhe jashtë.
E fortë & e qëndrueshme - Kjo formulë e fortë ngjitëse lejon ngjitje të menjëhershme dhe të qëndrueshme . Kjo është zgjidhja ideale për rregullimin pa shpime ne mur me gozhda.

You may also like

Recently viewed