Ceresit ReNew Sanitar per Rinovimin e Silikonit te Vjeter


Sasia: 1 cop
Cmimi:
Sale priceLek 850

Përshkrimi i produktit

Silikon elastik i përhershëm. Rezistent ndaj ujit me bazë acit acetik, posaçërisht për pajisjet sanitare. Rezistent ndaj mykut dhe shumë i shpejtë. Koha e tharjes 2 orë. Përdorimi: për ngjitjen dhe mbushjen e boshllëqeve midis murit dhe të gjitha pajisjeve të banjos dhe kuzhinës. Ngjit në xham, qeramik, pllaka xhami, smalt, metal, dru dhe materiale sintetike. Nuk ngjit ne bitum, PP, PE. Rezistent në temperaturë nga -50°C deri +120°C. Rezistent ndaj kimikateve. I lehtë për t'u aplikuar. Përgatitja e sipërfaqes: sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër nga pluhurat dhe graso. Aplikojeni vetëm në temperatuart +5°C deri +40°C.

You may also like

Recently viewed