Përdorimi i ndriçimit të duhur në ambjente profesionale.

Ndriçimi është faktori më i rëndësishëm në një ambjent profesional sepse lidhet në mënyrë të drejtpërdrejtë me produktivitetin.

Nëse burimi i dritës së një zyre, klinike, salle, holli, koridori... etj, është ai i duhuri, atëherë duhet patur parasysh që lloji i dritës ndaj të cilës klientët dhe punonjësit janë të ekspozuar ndikon shumë në gjendjen shpirtërore dhe shëndetin fizik të tyre. Gjithashtu duhet theksuar se ndriçimi ndikon në produktivitetin dhe kreativitetin e punonjësve por edhe në kënaqësinë e të përfituarit të një eksperniece në rastin e klientëve aktualë dhe atyre potencialë. Drita mban emrin EGLO, tashmë e vërtetuar me një eksperiencë gjysëm shekullore.

Ekzistojnë shumë studime interesante rreth natyrës së mjedisit tuaj dhe sesi ai ndikon në aftësinë e trurit për të perceptuar dhe funksionuar në mënyra të ndryshme. Ne si EGLO e dimë mirë këtë!

Si lider në tregun e ndriçimit, ju ofrojmë raportin më të mirë cilësi – çmim që gjen sot në Shqipëri dhe jo vetëm. Sistemet e ndriçimit, spotet, shinat magnetike, pllafonat, dritat dhe shiritat Led ofrojnë jo vetëm prezantimin më të mirë për produktet dhe ambjentet tuaja por edhe shëndet më të mirë në çdo aspekt.

Njihuni me të gjitha modelet që ne ofrojmë duke vizituar Koleksionin 2021, i cili ju prezanton jo vetëm tendencat më të fundit të ndriçimit por edhe sigurinë maksimale që vetëm produktet EGLO ofrojnë shoqëruar kjo me një garanci unike të përfshirë. Dhuro dritë, dhuro EGLO!