Kontroll inteligjent i ndriçimit për shtëpinë tuaj
Tre mënyra për ndriçim perfekt.
A e dini atë ndjenjë kur shtriheni në divan dhe kuptoni se keni harruar të fikni dritën tuaj kryesore? Apo dëshiron të mirëpresësh mysafirë duke ndezur dritën e jashtme?
Këto situata janë arsyeja pse EGLO Connect e bën jetën tuaj shumë më të lehtë. Në këtë mënyrë, ju gjithmonë siguroni atmosferën e duhur, si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë tuaj.
Mund të zgjidhni se si dëshironi të kontrolloni ndriçimin tuaj - përmes telekomandës, Aplikacionit ose kontrollit zanor. Ju keni fuqinë për të transformuar ambientin tuaj përmes shkëlqimit, temperaturës së ngjyrës ose skenave të dritës (paleta).
Telekomanda
Përdorimi i telekomandës është ndoshta mënyra më e lehtë dhe më efikase për të kontrolluar ndriçimin tuaj EGLO Connect. Ju i keni të gjitha funksionet e shkëlqimit, temperaturës së ngjyrës dhe gjendjes shpirtërore lehtësisht në majë të gishtave tuaj dhe mund ta shndërroni atë siç dëshironi.
Aplikacion
Një mënyrë tjetër për të transformuar ambientin tuaj me EGLO Connect është përmes Aplikacionit. Ju keni aftësinë të kombinoni ndriçimin tuaj të inteligjent në një grup për të ndryshuar ndriçimin e te gjithë dhomave në të njëjtën kohë. Ju gjithashtu keni mundësinë të kontrolloni ndriçimin tuaj kur jeni jashtë.
Kontrolli me zë
Alexa, ndizni dritën në dhomën e ndenjes. Me Alexa ose ndihmës të tjerë të ngjashëm me zë, kjo teknologji tashmë është bërë pjesë e jetës së përditshme për disa njerëz. Duhet të theksohet se komandat e ndryshme janë të mundshme në varësi të produktit të ndriçimit që përdoret ; disa drita lejojnë vetëm ndezjen dhe fikjen, ndërsa të tjerët lejojnë errësimin. Ju gjithashtu mund të ndryshoni dhe temperaturën e ngjyrës, tonet ose skenat e dritës përmes kontrollit të zërit.
Avantazhet e ndriçimit inteligjent në një shikim:
- Kontrolloni me telekomandë, aplikacion ose kontroll zëri
- Nuk është e nevojshme një teknologji shtesë e shtrenjtë
- Hyrja në internet nuk është gjithmonë e nevojshme për kontrollimin e ndricimit
- Instalim i shpejtë dhe i lehtë
- Opsione individuale të vendosjes me një larmi ngjyrash dhe errësim