Det, diell, drite; me Eglo

Det, diell, dritë me Eglo!
Ndriçimi lindi si nevojë e zëvendësimit të burimit të jetës, diellit!
Ai është integral për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe shkëlqyes me shumë përdorime dhe opsione.


Por me çfarë na lidh dielli? Simbioza më e bukur që mund të ketë dielli, është deti! Dy mrekullitë e natyrës janë ato që përherë na frymëzojnë, na relaksojnë, na bëjnë të ndihemi të emocionuar.
Pikërisht për këtë fakt të pakundërshtueshëm, ndriçimi në ambjente ku ka diell dhe det, janë më sfidueset edhe pse në pamje të parë mund të duket si sipërmarrja më e thjeshtë e një arkitekti si profesionist.


Trajtimet e buta të ndriçimit në tavan dhe limanet e kolonave, punojnë në kombinim me njëra tjetrën për të krijuar një ambient intim për mysafirët. Një ndriçim i duhur në katin e fundit ose verandat e një shtëpie apo hoteli afër detit, i thërret mysafirët nëse ndriçohet në mënyrën e duhur nga lart, me dritë LED nga hapësirat vertikale që bien përgjatë perimetrit të shkallëve ose edhe me vargje dritash, duke krijuar një sens të realizmit magjik.


Ne si Eglo e dime mirë këtë!
Tek EGLO mund të gjeni drurin natyror I cili krijon atmosferën më të qetë e të këndshme për dhomat, baret apo restorantet me tematikë dielli, deti dhe drite të qetë. Për më tepër, këta lloj ndriçuesish janë në dispozicion me larmi dhe lloje të ndryshme.


Ndriçuesit e varur të serive DONDARRION, DEMBLEBY, AMSFIELD, CLAVERDON, BORDESLEY … etj, janë të gjithë me përbërje përveçse drusore edhe prej çelinku në ngjyra të ndryshme duke ju përshtatur më së miri designit dhe sensit kreativ të secilit. Me një izolim mbrojtës dhe ndriçues të brendshëm, e transformon atë instalacion në burimin më te mirë dhe estetik të dritës.
Këta ndriçues shquhen për dizajnin e tyre unik dhe u japin ambjenteve tuaja një atmosferë të rehatshme, funksionale, romantike dhe totalisht në qendër të vëmendjes në bazë të kombinimeve të shumta që do mund të përshtasnit.
Për më shumë shfletoni në katalogun e Eglo 2021, sepse do të mahniteshit nga gjithë llojet e modeleve që do të gjenit. Një zgjidhje për çdo shije, me EGLO!

Caption IG dhe FB
Ndriçimi lindi si nevojë e zëvendësimit të burimit të jetës, diellit!
Ai është integral për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe shkëlqyes me shumë përdorime dhe opsione.
Por me çfarë na lidh dielli? Simbioza më e bukur që mund të ketë dielli, është deti! Dy mrekullitë e natyrës janë ato që përherë na frymëzojnë, na relaksojnë, na bëjnë të ndihemi të emocionuar.


Ndriçuesit e varur të serive DONDARRION, DEMBLEBY, AMSFIELD, CLAVERDON, BORDESLEY … etj, janë të gjithë me përbërje përveçse drusore edhe prej çelinku në ngjyra të ndryshme duke ju përshtatur më së miri designit dhe sensit kreativ të secilit. Me një izolim mbrojtës dhe ndriçues të brendshëm, e transformon atë instalacion në burimin më te mirë dhe estetik të dritës. Për më shumë shfletoni në katalogun e Eglo 2021, sepse do të mahniteshit nga gjithë llojet e modeleve që do të gjenit. Një zgjidhje për çdo shije, me EGLO!