Llambat prej druri: Natyrale, moderne dhe mënyrat se si mund të përmirësojnë dizajnin në shtëpinë tuaj!

Shtoni një element natyral në shtëpinë tuaj me një theks druri, i cili është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zbutur stilimin e brendshëm me një prekje të lëndëve të para. Zgjidhni një produkt druri të ndriçimit që komplimenton stilin tuaj, nga gamën tonë të gjerë të produkteve nga fshatar te hollë.

 

Llojet e drurit

Ka shumë lloje të ndryshme druri, por ka disa lloje specifike të cilat janë të njohura për ndërtimin e produkteve të ndriçimit, të tilla si:

 

Thupër

Lisi

Ahu

Pisha bredh

Qershi

Pisha

Arre


Këto lloje druri ndryshojnë në ngjyrë dhe fortësi, prandaj druri është shpesh i njohur për mobiljet për shkak të cilësisë dhe qëndrueshmërisë së tij. Shenjat janë të ndryshme dhe natyrale dhe nuk jane një model, i cili e bën çdo llambë druri unike.

 

 

Cilësitë e drurit

Druri është një material i shkëlqyeshëm për produktet e ndriçimit e pasi mund të kombinohet me një larmi stilesh për të plotësuar çdo hapësirë. Ky material unik dhe i papërpunuar mund të krijojë një elegancë të thjeshtë dhe shton një aspekt natyral në ambjentet tuaj te brendshme.

 

 

Thekse druri me stil

Llambat prej druri jo vetëm që përmirësojnë ambjentet tuaja te brendshme por mund të kombinohen me elementë të tjerë prej druri për të krijuar një ambient komod por elegant.

 

 Shandan druri:

 

Komplimentoni ambjentet tuaja te brendshme me thekse druri të tilla si shandanë ose mbajtëse druri të ndricimit.

Kombinoni elementin natyror të drurit me tonet njëngjyrëshe në mënyrë që lënda e parë të dalë në pah.

Shandanët prej druri mund t’i kombinoni me elementë të tjerë të vegjël prej druri siç janë vazot.

Shtoni një spërkatje të gjelbërimit me gjethe me një bimë ose prekje të ngjyrës gjelbert për të kombinuar aspektet natyrore.

 

 

 Kuti druri:

 

Kutitë prej druri janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të komplimentuar një ndjenjë elegante.

Kutitë e verës ose frutave mund të shndërrohen në mënyrë të përsosur në një larmi mobiljesh si raftet e këpucëve, dollapët ose dollapët e shtratit.

Kontrastoni elementet prej druri me një theks betoni për të shtuar një ndjesi urbane.

Elementet e qelqit janë të shkëlqyera për të shtuar një nuancë delikate të elegancës.

 

 

Pasqyra druri:

 

Konsideroni një pasqyrë prej druri si një element natyror tërheqës.

Zgjidhni një pasqyrë të madhe me një kornizë të trashë prej druri për të krijuar një pjesë natyrale ne dekorimin dhe funksionalitetin e shtepise tuaj.

Nje mundesi tjeter mund te jete te kombinoni një pasqyrë me një kornizë të vogël dhe të thjeshtë me një raft prej druri.

Në dhomën e ndenjes, ju mund të integroni elemente prej druri të tilla si tavolina si  pjesë të mobiljeve për të krijuar një ambient sa me natyral , gjithashtu dhe komod.

 

Elementet prej druri promovojnë rehatinë dhe komoditetin, si dhe shtojnë një stil të stilit bashkëkohor. Zbuloni gamen tone te produkteve të ndriçimit prej druri, duke përfshirë gjithçka, qe nga ndricuesit tavanor e deri tek llambat e tavolinës dhe statike.